Hoe werkt het ?

Elke Belg geniet wel eens graag van zijn/haar verdiend wellnessbezoekje. Hetzij in de privéwellness of in een publieke sauna. Maar waar kan de gemiddelde Belg online terecht als hij op zoek is naar een toffe review en gids voor die ontspannende wellnesscentra? Wij leiden je rechtstreeks naar de website van de leukste wellnessplekjes zodat je steeds rechtstreeks bij hen kan boeken.

 Daarom hebben wij “De Beste Wellness van België ” in het leven geblazen. Wij willen de doorsnee Belg helpen om dat zalige bubbelbadje met een geweldig interieur of die heerlijke massagebehandeling te vinden  in combinatie met de juiste sfeer en een eerlijke prijsverhouding.

 

En hoe kan dat beter dan minimaal 2 recensenten  naar elke deelnemer te sturen. Elke zaak wordt op de 4 onderstaande categorieën beoordeeld. Vervolgens komt er een verslag te staan op deze website.

Faciliteiten

Een waaier aan voorzieningen hebben is natuurlijk een leuke meerwaarde tijdens een bezoek aan de privéwellness of publieke sauna. Zoek je bijvoorbeeld een infraroodsauna, zoutkamer, buitenzwembad,… . Iedere wellness heeft vaak zijn eigen specialiteiten. In onze bezoeken besteden wij hier dan ook de nodige aandacht aan om ij kaart te brengen wat er allemaal aanwezig is.

Ontvangst

Ontspanning gaat voor ons gepaard met een vriendelijke ontvangst bij aankomst. Een vriendelijke gastheer/vrouw die je alle mogelijkheden om een toffe manier laat zien is voor ons daarom ook een enorme meerwaarde.

Hygiëne

Een wellness bezoek staat of valt vaak met de nodige hygiëne. Niemand wilt graag terecht komen in een wellness waar het niet proper is. Voor ons dus een belangirjke factor om mee te nemen.

Prijs/kwaliteit

Soms moeten we natuurlijk ook naar onze portefeuille kijken. Is de prijs correct? Krijg je genoeg kwaliteit in ruil voor wat je betaalt? Ook dit nemen wij onder de loep.